St. Jozefstraat 5, 1131 DX Volendam
Openingstijden
 • Man-Vrij 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten
Contact informatie
Neem contact op met Hecon Fysio Management

Voor al uw vragen over fysiotherapiepraktijken en de ondersteuning die we u kunnen bieden op het gebied van:

 • Management
 • Administratie
 • Inkoop
 • Personeelsmanagement
 • Secretariaat
 • Technologie

Blijf in beweging met Hecon Fysio Group

Uw bericht is succesvol verzonden!

Er is iets misgegaan. Probeer het formulier te vernieuwen en opnieuw in te dienen.

Praktijkovername fysiotherapie praktijk

Wilt u uw fysiotherapiepraktijk ter overname aanbieden? Hecon Fysio Group is uw partner in praktijkovername. Wij begrijpen als geen ander dat u uw zorgvuldig opgebouwde praktijk in de fysiotherapie niet zomaar ter overname aanbiedt en een daadkrachtige en prettige opvolger zoekt.

U wilt dat de fysiotherapiepraktijk overname rendabel is, maar ook dat uw personeel en klantenbestand tevreden blijven. Een fysiotherapiepraktijk overnemen is iets waar Hecon Fysio Group in gespecialiseerd is en we komen dan ook graag met u in contact. Ook een gedeeltelijke overname of managementondersteuning van uw praktijk behoort tot de mogelijkheden.

Bij het overnemen van fysiotherapiepraktijk werken wij volgens deze kernwaarden:

 • Wij streven er naar om de praktijk zo veel mogelijk haar eigen identiteit te laten behouden.
 • Wij bieden veel kennis en ervaring in het leiden, ontwikkelen en delen van kennis binnen de fysiotherapeutische zorg
 • De ambitie om de therapeuten blijvend te laten ontwikkelen en begeleiden in zijn of haar loopbaan

Overname fysiotherapie praktijk

Hoe gaat een overname van een fysiotherapie praktijk bij Hecon Fysio Group in z’n werk? Wanneer u met het idee loopt om uw praktijk te koop aan te bieden, en een opvolger zoekt, kunnen wij vrijblijvend met elkaar in gesprek gaan. Hecon Fysio Group biedt vele mogelijkheden in (gedeeltelijke) overname van uw praktijk. Er kan een NDA (geheimhoudingsverklaring) worden ondertekend, zodat er op een veilige manier gegevens met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Op basis van de jaarcijfers en aanvullende informatie kan er een bod worden gedaan op de praktijk.

Uniek in onze werkwijze is dat de eigenheid van de fysiopraktijk altijd blijft bestaan. Wij voeren geen logo of naam over uw praktijk, maar kijken juist welke meerwaarde wij na de overname kunnen bieden. Ons ultieme doel is tevredenheid bij alle betrokkenen.

Waarom kiezen voor Hecon Fysio Group bij het laten overnemen van uw fysiotherapiepraktijk?

In tegenstelling tot concurrenten blijft de identiteit van de aangesloten praktijken altijd bestaan. U kunt ons zien als dienstverlener in alle randzaken van het voeren een fysiopraktijk. Denk hierbij aan:

 • Administratie: centraal beheer van alle administratie. Van het declareren bij de zorgverzekering tot financiële en loonadministratie.
 • Inkoop: centrale inkoop van materialen levert voordeel op voor de praktijken.
 • Personeel en management: het bijhouden van personeelsadministratie en het ondersteunen van het management.
 • Secretariaat: ervaren en betrokken secretaresses of secretariaatsmedewerkers welke de praktijk ontzorgen.
 • Technologie: door praktijken samen te laten werken kunnen wij binnen de praktijk de juiste tools bieden en de dienstverlening verbeteren.

Samen staan we sterker en kunnen we de patiënten betere zorg bieden. Daarnaast werkt Hecon Fysio Group met adviseurs en partners die een hoge mate van kennis hebben van fysiotherapie. We komen uit de praktijk en weten alle ins- en outs. Door deze brede kennis kunnen we op elk vlak ondersteunen en staat u niet alleen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen door hieronder het contactformulier in te vullen of te bellen voor een afspraak.