St. Jozefstraat 5, 1131 DX Volendam
Openingstijden
 • Man-Vrij 08:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten
Contact informatie
Neem contact op met Hecon Fysio Management

Voor al uw vragen over fysiotherapiepraktijken en de ondersteuning die we u kunnen bieden op het gebied van:

 • Administratie
 • Inkoop
 • Personeelsmanagement
 • Secratariaat
 • Technologie

Blijf in beweging met Hecon Fysio Group

Uw bericht is succesvol verzonden!

Er is iets misgegaan. Probeer het formulier te vernieuwen en opnieuw in te dienen.

Fysiotherapiepraktijk verkopen

Stel: u wilt uw fysiotherapiepraktijk verkopen en zoekt een betrouwbare overnamekandidaat. Hecon Fysio Group biedt verschillende mogelijkheden in het overnameproces van uw fysiotherapie praktijk. Denk daarbij aan managementondersteuning, gedeeltelijke overname of het volledig overdragen van de praktijk aan onze organisatie.

Door veel ervaring en onze brede kennis bieden wij een stabiel netwerk waarbinnen de praktijk wordt opgenomen, zonder dat de praktijk haar identiteit verliest. De ondersteuning vanuit het hoofdkantoor ontzorgt de fysiotherapeuten in randzaken, zodat alle aandacht gaat naar het aanbieden van de beste therapeutische zorg. Binnen de Hecon Fysio Group zijn verschillende fysiotherapiepraktijken aangesloten. Door het samenbrengen van deze praktijken verbreden wij de kennis en aandachtspunten.

Hecon Fysio Group heeft jarenlange ervaring in de opvolging en het verkopen van fysiotherapiepraktijken. Onze kernwaarde is altijd dat de praktijk haar eigenheid behoudt. Wij voeren dan ook geen logo of merknaam over de fysiotherapiepraktijk. De unieke praktijk zal blijven bestaan, met zijn lokale betekenis in de wijk en bekende gezichten. Succes komt alleen met betrokken en tevreden medewerkers.

Praktijk fysiotherapie verkopen

Het verkopen van een fysiotherapie praktijk bij Hecon Fysio Group bestaat uit de volgende stappen:

 • Vrijblijvend gesprek, welke voorkeuren heeft u voor een overnameproces en hoe we u zouden kunnen begeleiden
 • Onderzoek van jaarcijfers en overige relevante documentatie
 • Onderhandelingen en overeenstemming over de verkoopprijs
 • Afhankelijk van uw eigen wensen maken we afspraken of u nog betrokken wilt blijven bij de praktijk. Indien dit zo is maken we ook afspraken over de periode waarin u dat graag wilt.

We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te leren kennen.

Waarom Hecon Fysio Group voor het verkopen van uw fysiotherapiepraktijk?

U geniet van alle voordelen van een coöperatie, maar heeft hier zelf niet de lasten van. Immers alle randzaken zoals administratie, inkoop en personeel kunt u aan ons uitbesteden. Ideaal, want zo kunnen de therapeuten focussen op waar ze goed in zijn: het geven van de beste fysiotherapie en zorg voor patiënten.

Samen blijven we in beweging en kunt u gebruik maken van onze aanvullende diensten en voordelen. We kunnen u, uw fysiotherapiepraktijk en uw personeel ondersteunen in het voeren van de complete (loon)administratie, maar ook in het werven van nieuwe therapeuten, het delen van vakspecialistische kennis en het ondersteunen van management en personeel. Hecon Fysio Group innoveert in de nieuwste technologieën en maakt deze ook beschikbaar voor al onze praktijken. We bieden zekerheid en kunnen met onze centrale inkoop voordelige prijzen bieden.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen door hieronder het contactformulier in te vullen of te bellen voor een afspraak.