St. Jozefstraat 5, 1131 DX Volendam

Voor praktijkhouders

Er komt een moment dat u nadenkt over de opvolging van uw fysiotherapiepraktijk. Het kan zijn dat u minder wilt gaan werken of met pensioen gaat, maar ook andere redenen zoals het versterken van uw marktpositie of persoonlijke omstandigheden kunnen een reden zijn om te stoppen en een aantal zaken te overwegen.

Bij Hecon Fysio Group werken we met partners en adviseurs die jarenlange ervaring hebben in het begeleiden, overnemen en ondersteunen van bestaande fysiotherapiepraktijken. Daarnaast hebben ze veel ervaring in het werkveld van fysiotherapie. Wij zijn al jaren een betrouwbare en sterke partner voor succesvolle fysiotherapie en staan dan ook graag voor u klaar om in gesprek te gaan over een mogelijke opvolging van uw praktijk.

Het is mogelijk om te kiezen voor een volledige overname, maar ook een gedeeltelijke overname behoort tot de mogelijkheden. We doen het samen. Het is ook mogelijk dat de werkzaamheden die komen kijken bij het aansturen van de fysiotherapiepraktijk u tegen beginnen te staan. In dit geval biedt Hecon Fysio Group diverse mogelijkheden. We onderzoeken de mogelijkheid dat u een deel van uw praktijk overdraagt, maar ook andere vormen zijn denkbaar. Hiermee ontzorgen wij u en zo kunt u met plezier blijven werken in de praktijk.

Hecon Fysio Group vindt de eigen identiteit van een praktijk heel belangrijk. Wanneer wij na een aantal verkennende gesprekken en aanvullend onderzoek tot een overeenstemming komen, zullen wij deze praktijkidentiteit behouden. De praktijk blijft haar eigen naam houden en ook de medewerkers blijven behouden op dezelfde wijze als voorheen. Door de praktijk op te nemen in ons netwerk ondersteunen we u als een stabiele partner en zullen wij de fysiotherapeuten ontzorgen in de nevenzaken. Op administratief vlak en vanuit de backoffice zullen we zaken veranderen, maar dat zal geen tot minimaal effect hebben bij de patiënten. We delen onze kennis met elkaar. Doordat de praktijk hoort bij een centraal aangestuurde organisatie zijn er verschillende voordelen voor de praktijk en de medewerkers.

Graag komen wij graag vrijblijvend met u in gesprek om diverse mogelijkheden te onderzoeken.

Hoe gaan wij te werk?

Ons belangrijkste doel is dat partijen tevreden zijn. We werken graag samen met u wanneer u besluit uw praktijk te laten opvolgen of overnemen. Onze aanpak is systematisch, eerlijk en transparant. Na het opnemen van een geheimhoudingsverklaring tussen beide partijen, zullen er gegevens worden uitgewisseld. Op basis van informatie over de laatste jaarcijfers (3 jaren) en aanvullende informatie over de praktijk, wordt er door één van onze specialisten een berekening gemaakt. De waarde uit deze berekening leggen wij u voor en lichten wij toe.

Naast de financiële cijfers zal er in overleg worden gecommuniceerd over een eventuele tijd dat u nog bij de praktijk betrokken wilt blijven en hoe een overdracht eruit kan komen te zien. Hierbij zijn verschillende scenario’s mogelijk, welke allemaal in gezamenlijk overleg in te vullen zijn.

Hecon Fysio Group biedt aantrekkelijke salarismodellen met aanvullende mogelijkheden voor uw personeel. De ontwikkeling van uw personeel is van belang om kwalitatieve zorg te kunnen blijven leveren. Binnen de Hecon Fysio Group bieden we educatie en scholing voor de medewerkers. In overleg met medewerkers en praktijkmanagement zetten wij dit uit. Wij streven ernaar dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en doorgroeien. Medewerkers kunnen zich volledig focussen op het bieden van de juiste zorg, doordat veel taken worden opgepakt door ons hoofdkantoor in Volendam.

Samenwerken met HeconGroup

  • Administratie verzorgt door Hecon Fysio Group
  • Focus op het bieden van kwalitatieve zorg
  • Ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor
  • Investeren in kennisniveau personeel
  • Transparante bepaling van de marktwaarde van uw praktijk
  • Blijvend in beweging
  • Eigen personeel blijft
  • Verbreden en delen van kennis
  • Uw praktijk blijft bestaan
  • Behoud van eigen identiteit

Contactformulier

In economisch moeilijke tijden biedt Hecon Fysio Group steun voor onze collega’s. Wanneer uw fysiotherapiepraktijk in zwaar weer verkeert, door opgelegde maatregelen, staan we voor u klaar. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden naar behoud van de praktijk. Denk hierbij aan het ondersteunen in aansturing van uw praktijk of het uitbreiden van uw dienstverlening. Samen met onze specialistische medewerkers kijken we naar mogelijke besparingen. Ook kunt u denken aan (gedeeltelijke) overname, waarbij de eigenaar zijn diensten kan blijven leveren. Met de gewenste discretie ondersteunen we u met diverse mogelijkheden. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem contact op via:

Uw bericht is succesvol verzonden!

Er is iets misgegaan. Probeer het formulier te vernieuwen en opnieuw in te dienen.